• 0345 - 632400
  • Ma - Do 10:00 - 18:00 | Vr 10:00 - 21:00 | Za 10:00 - 16:00 | Zo gesloten

Men vraagt zich af als ze horen plavuizen wat het precies betekent. Een ander woord voor Plavuizen is ook wel keramische tegels zo noemen de meeste mensen het. De plavuizen zorgt voor een sfeervolle en prachtige uitstraling in iedere woonkamer. Wilt u in de keuken ook plavuizen hebben op de grond? Of door getrokken met de woonkamer dat kan.

U kunt op ons rekenen dat wij dit mogelijk maken voor u. wij bieden een hoge kwaliteit aan en wat het beste bij u woonomgeving past. Heeft u liever plavuizen in de slaapkamer of badkamer dat kan allemaal. We hebben hele sfeervolle plavuizen. Onze team staat klaar voor u. Voor profosioneel advies kunt u bij hen terecht hun vertellen u alles over plavuizen. Wilt u vloer verwarming onder plavuizen? Dat kan bij ons!

Ondervloer voor plavuizen

Wilt u zelf plavuizen leggen dan moet u wel weten wat de juiste ondergrond is wij raden u aan om na een van onze adviseurs te gaan. Want er zijn verschillende tegels met hun eigen onderlaag daarom is het moeilijk te bepalen welk onder grond nodig is. Onze adviseurs weet wat uw nodig heeft om aan te brengen onder u plavuizen.

Plavuizen kwaliteit

Wij hebben een breed assortiment in plavuizen en van goede kwaliteit. De plavuizen kunnen jaren lang gebruikt worden. De tegels hoeven bijna nooit onderhouden te worden omdat ze goed ontworpen zijn. Ze zijn zuurbestendig. De tegels hebben een moderne uitstraling waardoor het bij elk interieur past. De uitstraling van de tegels zorgt voor een ruimere omgeving. Tegenwoordig maken meer mensen gebruik van plavuizen. Omdat ze inderdaad makkelijker te onderhouden zijn.

Ruim assortiment plavuizen

Door de ruime assortiment aan plavuizen heeft u voldoende keuzen waar u uit kan kiezen. We hebben verschillende modellen, kleuren , afmetingen, patronen. Heeft u liever plavuizen in een basic formaat dat kan ook. Onze adviseur helpt u wel een handje hij weet van de nieuwste mode en trends. Die bij u woning past

Vloertegels repareren

Wilt u een beschadigde vloertegel repareren door een expert?

Het gebeurt wel eens dat iemand iets zwaars op de plavuizen laat vallen waardoor de plavuizen beschadigt raken. U kunt de plavuizen repareer zonder moeite te doen. Hier is een speciaal middel voor. Elke doe-het-zelver kan dit probleem zelf oplossen. Met extra hulptools kan je de plavuizen nog sneller repareer dan wanneer je zelf aan rommelt.

Garantie plavuizen

Er komen momenten dat de vloer tegels verouderen. Bij elke plavuizen kunnen de garantie termijnen verschillen. De meeste garantie termijnen zitten tussen de 5 en 10 jaar. De lijmfabrikant geeft meestal 10 jaar dan is de garantie termijn 10 jaar. Om de kwaliteit te behouden van de tegels is onderhoud een must. De tegels en materialen dienen in nabijheid van de te betegelen vloer te staan ofwel gelost kunnen worden. levering

De vloer moet schoon zijn. Binnen deuren dienen verwijderd te zijn. Electra en stromend water dient aanwezig en te zijn. De tegelvloer wordt door ons sponsschoon opgeleverd. Wij nemen geen aansprakelijkheid voor vervuiling van de wanden.

Onderdeel van . Website door