• 0345 - 632400
  • Ma - Do 10:00 - 18:00 | Vr 10:00 - 21:00 | Za 10:00 - 16:00 | Zo gesloten

Betonlook tegels zijn op dit moment een van de nieuwste trends! De betonlook vloeren zijn binnen de interieurbranche zeer gewild en zie je veel in diverse woonprogramma’s. Dit komt tevens doordat deze tegels ideaal te combineren zijn met meerdere woonstijlen en een exclusief en tijdloos karakter geven aan iedere ruimte. Betonlook tegels lijken van echt cement of beton gemaakt te zijn, maar dan met alle gemakken van een keramische vloer.

Robuuste uitstraling

Betonlook tegels zijn door betonvloeren geïnspireerd en geven een prachtige robuuste uitstraling aan uw woning of bedrijf. Met de geweldige keramische tegels creëer je een tijdloos karakter in de ruimte. Betontegels zijn op gevarieerde manieren toe te passen binnen uw interieur. In de badkamer zijn de betonlook tegels prachtig te combineren met andere materialen. Door het bijvoorbeeld met keramisch parket te leggen krijgt u een warme, landelijke uitstraling

De trendy keramische tegels met betonlook zijn zeer maatvast waardoor ze met een smallere voeg te leggen zijn. Kiest u voor een voeg in nagenoeg dezelfde kleur als de tegels, dan heeft u nog meer het effect van een betonvloer, epoxyvloer of gietvloer. Zo creëert u snel de goede basis voor een interieur in loftstijl.

XXL Tegels

Als jij voor betonlook tegels kiest, kies voor een groter formaat . Het liefst XXL tegels, zoals de vloertegels in 90 x 90 cm. Tegels in deze grotere afmetingen geven uw kamer een veel ruimtelijker effect; de kamer lijkt dan veel groter dan met andere tegels. En omdat er bij grotere formaten tegels minder voegen zichtbaar zijn, wordt de look van een stoere betonnen vloer nog eens benadrukt.

Duurzaam

Vanwege de duurzame kenmerken van betonlook tegels, zijn deze geschikt voor elke ruimte in jouw huis. De keramische vloertegels zijn ideaal voor in de keuken want de tegels zijn vuurvast, vlekbestendig en krassen krijgen geen kans.

Stoerder

Betonlook tegels worden meestal in een badkamer als vervanging gebruikt voor Beton Ciré. Ook hier zien betonlook tegels er niet alleen veel stoerder uit, maar omdat de toplaag zo hard is zijn ze ook nog eens veel makkelijker schoon te maken. Kies bij ruimtes die nat zijn wel voor een vloertegel die wat structuur heeft. De oppervlakte van de tegel is dan wat stroever, zodat u niet uitglijdt als de vloer nat wordt.

Onderdeel van . Website door